torsdag den 23. juli 2015

Hej ho for Jutlandia

I stedet for en lang "roman" om, hvad vi har oplevet til Jutlandia Cup, så kommer her - blandet med lidt snapshots:
                        
                        Gode ting fra Jutlandia Cup 2015:

Vi var så heldige, at Andreas også var hjælper på Jutlandia Cup, så vi havde fornøjelsen af at se ham hver dag i en hel uge.

Toiletforholdene var elendige (for få og for langt væk), men komiteen var lydhør og sørgede for, at der kom flere toiletter. Ikke de mest lækre toiletter, men toiletter var det!



Fanta havde sin debut med 12 løb i alt. Heraf 3 fejlfri (med pinde i bogen), 4 med fejl og 5 disk. Jeg er meget stolt af hans debut. Han holdt fokus og klarede rigtig mange ting meget bedre, end jeg havde forventet. Han prøvede virkelig at gøre det, jeg nu bad ham om. Er såååååå stolt af min lille hund.









Zippo havde 18 løb: 3 disk (heriblandt desværre finaleløbet), 13 flotte fejlfri løb og 2 løb med fejl. Han kvalificerede sig til finalen som 1 ud af 3 danske hunde. Men i en finale kan alt ske – også for Zuper Zeje Zippo, min bedste 4-benede ven.


Blitz havde 15 løb: 4 med 0 fejl, 1 med fejl og 10 disk. Men hun fik sidste pind i AG2 og skal nu løbe AG3. Desværre fik Blitz et lille sår på sin ene trædepude fredag, så ingen løb til hende lørdag.




Dazzler havde 7 løb, heraf 2 fejlfri, 2 med fejl og 2 disk.

Vejret var super godt. Ikke alt for varmt og kun meget meget lidt regn.

Agility-folket viste deres gode sammenhold, da vi om søndagen var ude for, at en deltager fik hjertestop. Kompetente folk gav førstehjælp, og resten af os holdt os væk. Love you all!

Vi fik boblevand og god mad med gode venner hele ugen.


På hviledagen fik vi - ud over en dejlig tur på stranden med Hanne - set "Mennesker ved havet", som jeg længe har ønsket mig at besøge. Super flotte skulpturer ved stranden nær Esbjerg.








Har set masser af flot agility fra de bedste udøvere fra det meste af Europa og lidt til.

 

Har haft en glad mand, der har været stolt over at være inviteret til at dømme til dette store stævne.



Super ide, at startrækkefølgen var tilnærmelsesvis den samme hver dag, så man lærte at kigge efter dem, man plejede at løbe efter. Det gjorde det nemmere at overskue.

Systemet med at indsenderne udleverede dommersedlen til deltagerne virkede fantastisk. Ingen kiks med forkerte dommersedler efterfølgende. Bestemt et system til kopiering.

Ringene var godt styret, og hjælperne var søde, fleksible og professionelle til deres opgaver.

Havde gode naboer til alle sider på campingpladsen.



Den sjove fornemmelse af at stå i startområdet og vende sig den ene vej og tale med en nordmand - og vende sig den anden vej og tale med en hollænder.

Fra vores søde sponsor har vi fået vores nye veste, som vi havde rig mulighed for at "flashe", da det ikke var overvældende varmt.



Lille Tough'Y har bare taget det hele i stiv pote. Hilst på masser af hunde og mennesker, været ved at blive stjålet og bortført på grund af høj cute-faktor. Sovet, leget og hygget - og sovet lidt mere. Man er vel hundehvalp!


 


Jørn Elsberg, der styrede musikken ved finalen, var en rigtig stjerne-god ven - for han spillede min yndlingsmusik med Carpark North, mens mellem-hunde-førerne gik bane. Det var bare så betænksomt, og det blev jeg rørt og glad over. Det gav lige et ekstra boost. Tak Jørn.

Havde besøg af Bianca (Fanta's og Tough'Ys opdrætter) samt 4 lækre hvalpe. Tak fordi du kom og så en bid af vores skøre hundeliv. Det er svært at forstå, når man ikke selv har prøvet det. 
 
 
 
Vores flok på nu 6 hunde har boet sammen i campingvognen i 9 dage uden problemer. Dejligt, at de alle enes så godt.
 
 
 
Har fået "cykelrytterben", hvilket er ufikst, men absolut et tegn på, at vejret har været godt!

Havde Tough'Y med hjem - på trods af flere bortførselsforsøg og tyveriforsøg.
 
 

 
Selv om vi faktisk var de sidste, der fik vores stævnetelt ned, så blev vi ikke stressede og irriterede, for vi havde besluttet at blive til dagen efter.
 
 
Og der var ingen vind på Storebæltsbroen, da vi kørte hjem.
  
 

Tak til alle, der var med til at arrangere, hjælpe eller bare deltage. Det var et stævne, som man kan være stolt af. 

Ingen kommentarer: